Debat: Forskellen på partipolitiker og løsgænger

Gert Lassen, folketingskandidat i Nordsjællands Storkreds for JFK - Jorden Frihed Kundskab, som løsgænger

Kære presse og partipolitiker,

Hvad er forskellen på en partipolitiker og på en løsgænger der stiller op "Uden for Partierne" begge til samme folketingsvalg?

Lad mig forsøge at forklare forskellen.

Partipolitikere er opstillet indirekte af deres partier i egne rækker uden befolkningens godkendelse heraf, alt imens "Løsgængeren" er opstillet legitimt og direkte af borgerne/vælgerne, der udviser respekt og ikke mindst tillid over Grundloven og Valgloven, ved at underskrive en personlig "Stillererklæring" med egne personfølsomme data, og det kan KUN være fordi borgerne/vælgerne ønsker en nuanceret #FV19 debat på fuldt oplyst grundlag inkluderende alle repræsentanter for demokratiet... inklusiv "Løsgængerne", der alt andet lige er nutidens demokratiske frihedskæmpere, ikk?Så spørgsmålet er kære #FV19 Debatarrangører, Partipolitikere, Journalister, Presse m.fl., hvorfor bliver vi "Løsgængere" ikke inddraget og inviteret til offentlige debatmøder m.v.?

Borgerne/Vælgerne ønsker nytænkning og forandring og dem kommer vi "Løsgængere" med, så vi ser frem til, på lige fod med partipolitikerne, at blive inviteret indenfor til diverse arrangementer, debatmøder m.v. i resten af Valgkampen, så vores Vælgere får et nuanceret og fuldt oplyst grundlag at basere deres stemme på den 5. juni d.å.

Godt valg.

Publiceret 15 May 2019 09:00