Debat: Kære venlig bilejer, der havde parkeret sin bil ved siden af vores

Sri Sai Das, Peder Mathiasens Vej 6 B, 3460 Birkerød

Mandag 22. juli mellem kl. 10 og kl. 11:15 havde du parkeret din bil ved siden af vores på Netto Bistrups parkeringsplads på Vasevej i Bistrup.

Da vi (min kone og jeg) parkerede bilen ca. kl. 9:55 var der ingen biler parkeret - hverken på den højre eller på den venstre side af vores bil. Der var masser af plads og mange tomme parkeringspladser.

Du sikkert har haft travlt, og så da du parkerede din bil ved siden af vores, eller da du bakkede den ud fra parkeringsbåsen i tidsrummet kl. 10:00 til ca. 11:15 var du uheldig til at ramme højre side af vores bils bagparti og derved efterlade ridser og maling fra din bil på vores bil.

Enten havde du travlt, eller kunne du ikke styre bilen rigtigt ind og ud af parkeringsbåsen. Du har sikkert en hvid eller lysegrå bil og har sikkert mærker på din bilens venstreside.

Da vi kom tilbage efter en times gåtur - ca. 11:15 - gik vi ind i Netto for at købe ind. Da vi kom tilbage til bilen, var vi meget ked af at se maling på vores bil, og ved nærmere undersøgelse også nogle ridser. Her er et par billeder.

Vi håbede – også en anden dame, som går en tur sammen med os - at du muligvis var sød nok til at lægge dine kontaktoplysninger under viskerbladet – som man bør gøre i sådan et tilfælde, men desværre var du ikke villig til at erkende din fejl og betale for den.

Jeg kørte ind på værkstedet og fik undersøgt hvor stor en skade, du har påført bilen og derved os. Heldigvis er den ikke så stor, men alligevel noget, der kan mærkes på en pensionists pengepung – hvis du ved, hvor stor pensionen er. Det koster ca. 4 – 5.000,- kroner at få den repareret og malet – lidt mere, hvis delene skal skiftes ud. Så ved du det.

Ja, det nødvendige skal gøres, så bilens værdi ikke bliver forringet på grund af din travlhed eller uopmærksomhed. Hvis du har mod til at betale regningen – eller i det mindste til at sige undskyld – er du velkomne at ringe til mig – og telefonnumret er: 60437324.

Vi skal nok klare udgiften med at spare på noget andet - vi som hverken ryger eller drikker.

Publiceret 30 July 2019 11:30