DEBAT: Kære elever, lærere og forældre

Af Jakob Kjærsgaard (K), medlem af Børne- og Skoleudvalget og formand for Ung Rudersdal

Så ringer klokken ind til et nyt skoleår. Jeg håber, at I alle har haft en dejlig sommerferie, med hyggeligt samvær, spændende oplevelser og ikke mindst hvor der har været tid til at få genopladt “batterierne”.

Et nyt skoleår er en ny start med nye udfordringer. Både fagligt og socialt. Et nyt skoleår er også en mulighed for en ny frisk start. Jeg håber, at alle hver især, vil sætte sig deres personlige mål for skoleåret 2019/20, et slags nytårsfortsæt. For vi skal turde udfordre os selv og hinanden, så vi sammen kan præstere lidt mere.

Både som forældre og politiker ved jeg, at Rudersdal har nogle fantastisk gode skoler og dygtige lærere. Men deres succes afhænger helt og aldeles af vi forældres opbakning til deres arbejde og elevernes engagement og gå-på-mod i hverdagen.

Som politiker er jeg optaget af at skabe de bedste rammer og forudsætninger for vores børns skolegang. “Grundmaterialet” i Rudersdal er godt, og det skal vi lade udvikle og udfolde sig. Vi skal udfordre hver enkelt elev og løfte dem til deres maksimale kunnen. Uanset om der er tale om eleven der har lidt svært ved regnestykkerne eller de store talenter. Det er min opgave som politiker at sikre, at de ressourcemæssige forudsætninger for det er til stede, og det arbejder jeg hårdt for i kommunalbestyrelsen.

Kun med alles opbakning skaber vi den bedste skole i Rudersdal. Skal vi ikke lade skoleåret 2019/20 være en fantastisk år? Jeg er klar!

Publiceret 12 August 2019 11:20