I sommerferien arrangeres der diverse aktiviteter i Birkerød Svømmehal. Rundforbi Svømmehal holder sommerlukket hele ferien. Pressefoto

I sommerferien arrangeres der diverse aktiviteter i Birkerød Svømmehal. Rundforbi Svømmehal holder sommerlukket hele ferien. Pressefoto

Sommerferie i svømmehallen

Til og med søndag 11. august er der særlige åbningstider i Birkerød Svømmehal og masser af drop-in sommerferieaktiviteter

Hen over sommeren er der hver uge aktiviteter i Birkerød Svømmehal for både børn og unge samt voksne. Du har mulighed for at prøve aqua fitness, havfruesvømning, vandpolo, Aqua stafet og sjov samt poolvolley.

Det skriver Rudersdal Kommune i en pressemeddelelse.

Isabella Kjellman, som er livredder og aktivitetsmedarbejder i Rudersdals svømmehaller fortæller:

"Både børn og voksne har stor glæde af at komme i svømmehallen og lave noget andet end at svømme baner. I sommerferien tilbyder vi aktiviteter, der sætter gæster og svømmehallen i spil på en anden måde og giver store og små nogle gode oplevelser. Vandets egenskaber tilbyder stor bevægelsesfrihed, og du kan opleve at få sved på panden og at udfordre din styrke og balance på en sjov og effektiv måde."

Fri entré for børn under 12 år

For børn under 12 år, som bor i Rudersdal Kommune, er der fri entré i hele sommerferien (uge 27-32) fra kl. 11-15. Børn, som ikke bor i kommunen og/eller er over 12 år betaler 25 kr. i entré. Voksne betaler normal entré.

Ferieaktiviteterne koster ikke ekstra, bortset fra havfruesvømning. Alle aktiviteterne har ingen aldersbegrænsning - undtagen havefruesvømning hvor man skal være 8-14 år.

Birkerød Svømmehal tilbyder også en dukkert i udendørsbassinet (ikke opvarmet). Udendørsbassinet er populært i sommermånederne, hvor området omkring bassinet omdannes til et lille åndehul med liggestole, borde og stole til ren afslapning. Ved svømmehallens udendørsarealer finder man også to beachvolleybaner til fri afbenyttelse.

idraet.rudersdal.dk kan man læse om aktiviteterne og se aktivitetsugeplaner.

Imens Birkerød Svømmehal holder åbent, holder Rundforbi Svømmehal sommerlukket hele ferien.

adk

FAKTA

Åbningstider i Birkerød Svømmehal uge 27-32:

  • Mandag, onsdag, fredag fra kl. 06.00 til kl. 16.00
  • Tirsdag og torsdag fra kl. 06.00 til kl. 19.00
  • Lørdag og søndag fra kl. 08.00 til kl. 16.00
  • Husk at indgangen lukker 1 time før lukketidspunktet

Publiceret 07 July 2019 10:00