Vedbæk Garden deltog for nylig i DM i Bymarch. Pressefoto

Vedbæk Garden deltog for nylig i DM i Bymarch. Pressefoto

Vedbæk Garden til DM

Vedbæk Garden deltog for nylig i DM for Bygarder, der blev afholdt i Vejen

Vedbæk Garden er blandt de garder der har den laveste gennemsnitsalder, og på trods af dette fik garden en flot samlet placering som nr. 11, da de for nylig deltog i DM for Bygarder.

Bagved den samlede placering ligger placeringer i de enkelte konkurrencer.

Garden blev nr. 6 i konkurrencen for Tambourmajorer. Nr. 6 i konkurrencen for brass band. Nr. 8 i Tattoo/Show og nr. 13 i bymarch. Herudover deltog Vedbæk Garden også i koncert for tambourkorps i junior kategorien.

Resultaterne er en markant forbedring i forhold til seneste DM i 2017 og i 2015. Bag denne fremgang ligger naturligvis en talentmasse men mindst lige så meget træning, gode lærerressourcer og tro og sammenhold bland medlemmerne.

"Vores medlemmer kan som oftest ikke spille musik når de starter i garden, de lærer det helt fra grunden af, hvorfor det er særligt imponerende resultater vores dygtige instruktører opnår med pigerne," lyder det i en pressemeddelelse.

Vedbæk Garden går nu på sommerferie, men garden starter op i begyndelsen af. Derudover optager garden nye medlemmer i august og september og afholder åbent hus, tirsdage fra 18-19 på Kulturcenter Mariehøj.

adk

Publiceret 14 July 2019 09:00