Poul-Egon på en af de sidste vagter i det gamle Proppen.

Poul-Egon på en af de sidste vagter i det gamle Proppen.

Gensyn med Poul-Egon og Proppen

Lørdag vil der også være velskænket fadøl og røverhistorier fra en svunden tid, når Proppen inviterer til gensynsfest på Birkerød Hovedgade

PROPPEN Værtshuset Proppen har i årtier været en institution i Birkerød. Et sted, hvor man kunne få en velskænket fadøl, et godt stykke smørrebrød og ikke mindst en god snak. Men i 2014 stoppede byens pæne værtshus i sin oprindelige form, da proppen blev solgt. Det blev samtidig et farvel til Poul-Egon Arslev, der sammen med sin kone Wendi havde stået bag baren i næsten 40 år.

”Alle mulige mennesker er kommet her, høj som lav, og de har kunnet snakke sammen uanset social baggrund,” siger han. På lørdag er der lagt op til en endnu en god snak.

I forbindelse med Morgenmad i Birkerød Hovedgade er der gensyn med gamle venner på Birkerød Hovedgade, hvor der vil være en pop-up Proppen i dagens anledning foran den gamle adresse. Her kan man møde Poul-Egon og mange af de andre,ansatte fra proppen, der med professionel diskression har lagt ører til byens bedste røverhistorier i næsten fire årtier.

Publiceret 08 August 2019 09:00