Skal du med ud at cykle?

Skal du med ud at cykle?

Cykelklub inviterer til kursus i gruppekørsel

Cykelklubben i Birkerød vil hjælpe nye og mere erfarne rytter til at blive bedre til gruppekørsel

SPORT Blandt de mange sportstilbud i Birkerød finder man cykelklubben Birkerød Bicycle Club, som gerne tager imod nye medlemmer. Fra onsdag 14. august tilbyder klubben et introforløb, hvis man vil i gang med at cykle i gruppe.

Introforløb er for alle, både medlemmer og potentielle medlemmer, og skal ses som en hjælp til at kommer over de første udfordringer med at køre i en gruppe og dermed komme hurtigt i gang med det sjove ved cyklingen. Det er at cykle med andre og kommer ud i den Nordsjællandske natur.

Introforløbet er særligt målrettet ryttere på landevejscykel, der ikke har den store erfaring med kørsel i gruppe. Tempoet bliver så alle kan følge med og alle har det sjovt.

Deltagerne i forløbet behøver ikke køre med klikpedaler, men cykelhjelm er obligatorisk.

Introturen køres i lokalområdet, er omkring 30 km og varer i omegnen af to timer. Herefter følger ture på onsdagene, 21. august, 28. august, 4., 11. og 18. september.

Den 18. september afsluttes med grillpølser i klubhuset og uddeling af diplomer.

Målet er at deltagerne bliver fortrolig med at køre i en gruppe og opnår grundlæggende forståelse for almindelige rutiner på landevejen, herunder at ligge på hjul og tegngivning.

Tilmelding til forløbet skal ske senest søndag 11. august på e-mail: sga@newmail.dk.

-feldt

Publiceret 09 August 2019 10:00