Mette Rosby og Song Nielsen i det gamle billetkontor, der i dag huser Akupunktur & Sundhed.

Mette Rosby og Song Nielsen i det gamle billetkontor, der i dag huser Akupunktur & Sundhed.

Akupunktur & Sundhed i det gamle billetkontor

Song Nielsen og Mette Rosby har åbnet klinik på Holte Station

I de fine gamle stationsbygninger ved Holte Station er der åbnet en ny klinik med navnet Akupunktur & Sundhed åbnet.

Klinikken, som er indrettet i det gamle billetkontor, tilbyder traditionel kinesisk akupunktur, zoneterapi og andre sundhedsfremmende behandlinger.

Klinikken ejes og drives af Song Nielsen og Mette Rosby, der begge er uddannet kinesisk medicinske akupunktører. Derudover er Song også uddannet zoneterapeut, og Mette uddannet fysioterapeut.

"At valget netop faldt på kinesisk medicinsk akupunktur skyldes, at man i dette behandlingsregi finder og behandler årsagerne til en sygdom – og dermed ikke kun symptombehandler. Hermed opnår man langt mere effektive og varige behandlingsresultater," fortæller de i en pressemeddelelse.

Begge lokale

Da de var på jagt efter et egnet lokale og muigheden for at overtage lokalerne på Holte Station bød sig, var de slet ikke i tvivl om vi skulle slå til.

"Vi er begge oprindelig fra lokalområdet, fra henholdsvis fra Holte og Hørsholm og kender derfor området og byen rigtig godt," siger Mette Rosby.

Akupunktur er en flere tusinde år gammel holistisk behandlingsform fra Kina. I behandlingen ser man på det hele menneske og integrerer sind og krop, hvorfor man med akupunktur kan afhjælpe en bred vifte af problematikker, f.eks. smerter, kvalme, hovedpine, migræne, fordøjelsesproblemer mm.

Du kan læse mere på hjemmesiden:

https://akupunktur-holte.dk

Publiceret 05 September 2019 10:30