Holdet kan se tilbage på en flot turnering og det tager de med sig til den kommende sæson, hvor de spiller i serie 2 og 3. Pressefoto

Holdet kan se tilbage på en flot turnering og det tager de med sig til den kommende sæson, hvor de spiller i serie 2 og 3. Pressefoto

Stor fest, da FC Rudersdal røg ud af pokalen

Der var lagt op til en kæmpe fodboldfest, da hjemmeholdet tabte stort

Stemningen var helt i top, da FC Ruderdsdal i Sydbankpokalturneringen tog imod NB Bornholm fra Københavnsserien. Kampen var blevet specielt udvalgt, da Sydbank under mottoet: "Drømmen lever" havde sat alle sejl til, sådan at kampen fik en snert af det, som man oplever på de store stadions. Med et tilskuertal, som FC Rudersdal ikke er vant til, og et publikum, der var udstyret med trommer, megafoner og klappevifter. En fanzone med forskellige aktiviteter ogmasser af stemning satte disse forrygende rammer for kampens afviklingen. Kampen blev flyttet til Rundforbi stadion, da holdets vante hjemmebane på Vedbæk Stadion var for lille til arrangementets størrelse.

De to hold kom igang efter indmarch, og det var tydeligt, at FC Rudersdal gerne ville give de mange en oplevelse. Men efter knap tre minutter blev bolden ikke klirret ud af forsvarszonen, og på lidt tilfældigheder endte den for fødderne af en bornholmer, og hjemmeholdet kom bagud med 0-1. Unægtelig ikke lige den start, man havde forventet eller ønsket sig for hjemmeholdet, der tidligere i turneringen har vist, at de er stærke på hjemmebane. Det var tydeligt, at specielt de mange unge spillere fra FC Rudersdal var lidt præget af set-uppet, og det blev ikke bedre, da der senere opstod rod i de bagerste rækker og NB Bornholm kom på 0-2 efter 12. min.

En smule justeringer fra hjemmeholdet betød, at man kom godt ud til anden halvleg. En kvalificeret afslutning startede en god periode. Mathis Kjær kom ind i feltet, og blev fældet, men dommerens fløjte forholdt sig tavs. En stor chance til hjemmeholdet efterfølgende, som blev flot reddet af NB Bornholms målmand, kunne have betydet en ændring i kampen. Da det ikke skete, og de efter endnu en dårlig klirring af hjemmeholdet bankede bolden i mål udefra, var det som om, at der ikke var mere i hjemmeholdet. Og selvom man pressede på for at få reduceret, slog NB Bornholm kontra, og fik korrekt straffe og omsatte det til slutresultatet 0-4.

"Det har været en kæmpe oplevelse, og med denne kulisse, som er helt speciel for os alle på og omkring holdet. Vi har overgået vores egne forventninger i denne turnering. Vi havde ikke det fornødne held i dag, og NB Bornholm straffede de fejl vi begik," siger holdets træner Uffe Kemnitz i en pressemeddelelse.

logy

Publiceret 21 August 2018 13:29