Rytterne får 30.000 kr. med på vejen

Med støtte fra foreningspulje kan årets modtager af Rudersdal Idrætsråd’s initiativpris cykelklubben 'Rytterne' nu sende flere ud på cykel

Foreningen 'Rytterne' har fået kr. 30.000 i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen kan 'Rytterne' se frem til at komme i gang med at sende flere nye medlemmer ud og dyrke motionscykling.

”Vi oplever, at mange ønsker at prøve kræfter med cykling, men mangler racercyklen. Det kunne være en løber med dårligt knæ, en fodboldspiller der ikke mere ønsker nærkontakt eller andre,” siger Johnny Vallentin fra 'Rytterne'.

'Rytterne' har indtil videre indkøbt to racercykler i forskellige størrelser til udlån for nye medlemmer, så de kan prøve cykling som motionsform. Målet er, at få flere motionister på cykel i den nystartede cykelklub 'Rytterne'.

I cykelklubben glæder de sig over at kunne komme i gang med projektet – og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen.

Som en del af projektet inviterer klubben til åben træning hvor interesserede kan komme og cykle med . Turen bliver ca. 25-30 km i et tempo alle kan følge. Det sker lørdag 18. maj og søndag 26. maj kl. 9 fra Birkerød. Man er selvfølgelig også velkommen til almindelig træning hver onsdag og lørdag. Da 'Rytterne' indtil videre kun har to racercykler, er det først-til-mølle princip hvis man ønsker at låne cykel.

Tilmelding sker på 'Rytterne's hjemmeside www.rytterne.dk

CV

Publiceret 15 May 2019 10:00