Danseskolen Beatjump fra Holte afholdte i søndags sæsonens store afslutningsshow i Birkerød Idrætscenter. Pressefoto

Danseskolen Beatjump fra Holte afholdte i søndags sæsonens store afslutningsshow i Birkerød Idrætscenter. Pressefoto

Anderledes afdansningsbal: Et brag af et Movie Award Show hos Beatjump

Danseskolen Beatjump fra Holte afholdte i søndags sæsonens store afslutningsshow i Birkerød Idrætscenter

Temaet for dette års afslutningsshow var Movie Awards, hvor danserne optrådte med koreografier inspireret af forskellige film. Som man kender det fra Hollywood blev gæsterne budt velkommen af Beatjump på den røde løber. Undervejs i danseshowet var der pauseunderholdning med bl.a. popcorn- og reklamedanse. Og selvfølgelig var der rig mulighed for at forevige dagen med foto-shoots i en selfie-maskine.

Danserne i alderen 3-18 år tog publikum igennem et spændende show med koreografier fra bl.a. tegnefilm som Frost, Vaiana og Junglebogen til store film som La La Land, James Bond og Harry Potter. Selv Charlie Chaplin var på besøg til showet i søndags, som bar præg af gennemførte koreografier, ansigtsmaling med glimmer og flotte kostumer.

Se flere billeder her:

Dansere havde en fest og gav den max gas hele dagen! Der var igen i år rigtig god opbakning fra forældre, bedsteforældre og venner, som gav danserne en fantastisk oplevelse på scenen - lige fra de ældste og scenevante dansere til de yngste, som for allerførste gang var på den helt store scene foran et publikum.

Sæsonen slutter lørdag den 29. juni, men inden da vil programmet til næste sæson blive sendt ud til alle. I sommerferien afholder Beatjump Summer Dance Camps i uge 27, 28 og 32, inden den nye sæson skydes i gang i slutningen af august.

Derudover har Beatjump hele 2 hold med til VM efter sommerferien. Det gælder Young Kingz og Team All That Matters, der skal repræsenterer Beatjump blandt verdens bedste unge dansere.

adk

Publiceret 18 June 2019 10:00