Pernille Blume vender tilbage til Sigma Swim

Den olympiske guldmedaljesvømmer Pernille Blume vender tilbage til stabile rammer i Sigma Swim. Nu skal fokus rettes 100 procent mod OL i Tokyo 2020.

Af
Mikkel Svinth Rødgaard

En af landets dygtigste og mest profilerede svømmere, Pernille Blume, har blikket skarpt rettet mod næste års OL i Tokyo, og derfor har hun valgt at vende tilbage til mere stabile rammer i Sigma Swim. Specielt ser den regerende olympiske mester i 50 meter fri frem til en tæt og tillidsfuld relation til Sigma Swims træner, Jonas Lundström.

"Det er meget vigtigt for mig at finde et miljø, der giver mig den fornødne ro til at have fokus på det vigtigste, nemlig svømningen. Med skiftet til Sigma Swim er jeg sikker på, at jeg får det, da jeg synes rigtig godt om Jonas som person og især efter VM er jeg sikker på vi får et rigtig godt samarbejde, siger Pernille Blume i en pressemeddelelse.

I Sigma Swim er der også glæde over Pernilles beslutning om at vende tilbage til klubben, hvor mange af Danmarks dygtigste svømmere i forvejen svømmer:

”At Pernille ønsker at vende tilbage til Sigma er vi rigtig glade for. Pernille er en meget positiv rollemodel for svømningen, og vi er stolte af at kunne byde hende velkommen tilbage til vores miljø. Det er en rigtig spændende sæson vi går i møde med OL som højdepunkt, og vi vil selvfølgelig bakke op om Pernilles høje ambitioner på lige fod med vores øvrige potentielle OL-deltagere,” siger Sigma Swims klubchef, Mia Hyldahl.

I løbet af den kommende sæson skal Pernille træne meget i udlandet, samt deltage i flere internationale stævner.

Fakta

Sigma Swim

Sigma Swim er et af Danmarks førende svømmemiljøer og er et samarbejde mellem klubberne i Allerød og Birkerød. Historisk har Sigma Swim haft svømmere udtaget til OL 12 gange siden 1996.

Publiceret 21 August 2019 11:59